Tgrt Haber
05 May 2021 09:54

Pakistan'da bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde askeri aracın geçişi esnasında gerçekleştirilen bombalı saldırıda 2 asker öldü, 2 asker ise ağır yaralandı.

Pakistan'da bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var
pakistan,bomba,saldırı,asker

Pakistan'da bombalı saldırılar bitmek bilmiyor. Son olarak ülkenin kuzeyindeki Hayber Pahtunhva eyaletinde yol kenarına yerleştirilen patlayıcı, devriye halinde askeri bir aracın geçişi esnasında infilak ettirildi. Saldırı sonucu araç içindeki askerlerden 2'si olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 2 asker ise hastaneye kaldırıldı.

Saldırıyı üstlenen çıkmadı

Bajaur bölgesinde gerçekleştirilen kanlı saldırıyı şimdilik üstlenen çıkmazken, ekipler bölgede özellikle Pakistan Talibanı'na (TTP) yönelik geniş çaplı operasyon düzenliyor.

2014'ten beri Taliban'a yapılan operasyonlar sonucu 5 bini aşkın terörist öldürüldü. Bu operasyonlardaki saldırılar ve çıkan çatışmalarda ise 700'den fazla asker can verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...