Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2014 14:24

Pakistan'da katliam gibi kaza, 22 ölü, 15 yaralı

Pakistan’da meydana gelen trafik kazasında yaşları 10 ile 16 yaşında değişen 20 çocuk ile öğretmen ve şoför hayatını kaybetti.

Pakistan'da katliam gibi kaza, 22 ölü, 15 yaralı
pakistan, pakistan'da trafik kazası, pakistan'da öğrenci servisi kaza yaptı, 22 ölü, 15 yaralı,

Pakistan'ın güneyindeki Sind eyaletinin Navabşah şehrinde öğrenci servisinin kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 20’si çocuk, biri öğretmen, biri servis şoförü 22 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralandı. Bölgedeki Acil Servis ekibi başkanı Abdul Baki Kadri telefonda AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehrin Kazi Ahmed caddesinde meydana gelen kazada yaşları 10 ile 16 arasında değişen 20 öğrenci ile bir öğretmen ve bir servis şoförünün öldüğünü, 15 kişinin ise yaralandığını söyledi. Kadri, yaralıların yakındaki hastaneye sevk edildiğini belirtti. Görgü tanıkları, kazanın, öğrenci servisinin hatalı sollama nedeniyle kamyona çarpması sonucu meydana geldiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...