Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2020 19:16

Paris Büyükelçiliği önünde Ermenistan protestosu

Fransa'da yaşayan Azerbaycanlılar, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına karşı Ermenistan'ın Paris Büyükelçiliği önünde protesto gerçekleştirdi.

Paris Büyükelçiliği önünde Ermenistan protestosu
fransa,,paris,,ermenistan,,protesto,

Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan Azerbaycanlılar, Ermenistan'ın saldırgan tutumunu ve sınır hattında yaşananlara karşı tepki göstermek için bu kez Ermenistan'ın Paris Büyükelçiliği önünde toplandı. Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri’ne destek sloganları atan Azerbaycanlılar, Ermenistan ordusunun sınırdaki Tovuz bölgesinde gerçekleştirdiği saldırıları protesto etti.

Gösteride Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik son saldırıları ve provokasyonları kınanırken, Fransız polisi sıkı güvenlik önlemleri aldı. Gösterinin yapıldığı yere yakın iki metro istasyonu güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapatıldı.

Azerbaycan ve Türk bayrakları taşıyan göstericiler, "Azerbaycan var olsun, istemeyen kör olsun, Karabağ bizimdir, bizim olacak", "Karabağ-Karabağ" şeklinde slogan attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...