Tgrt Haber
14 Mart 2020 19:08

Paris’te havayolu şirketleri önünde uzun kuyruklar oluştu

Havayolu şirketleri korona virüs nedeniyle uçuşlarını askıya alması üzerine, bazı havayolu şirketlerinin önünde bilet değiştirmek veya bilet ücretini geri almak isteyen yolcular uzun kuyruklar oluşturdu.

Paris’te havayolu şirketleri önünde uzun kuyruklar oluştu
paris,,bilet,,dünya,

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle birçok havayolu şirketi uçuşlarını iptal etmesi yüzünden, uçak bileti satışı yapan firmalar kapılarını kapattı. Yolcular haklı olarak biletlerinin yanmaması için ya tarih değişikliği ya da ödediği biletin ücretini geri almak için Havayolu firmalarının kapısına dayandı. Paris-Alger seferlerini iptal eden Cezayir Havayolu şirketinin Paris bürosu önünde bilet ücretini geri almak veya bilet tarihlerini değiştirmek için gelenler uzun kuyruklar oluşturdu, yer yer sıra yüzünden Havayolu müşterileri arasında tartışmalar meydana gelmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri çağrıldığı görüldü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...