Tgrt Haber
14 Kasım 2015 04:15

Paris'te mülteci kamplarına yoğun güvenlik önlemi

Hollanda'da sığınmacıların kaldıkları barınma merkezlerinde güvenlik önlemleri artırıldı

Paris'te mülteci kamplarına yoğun güvenlik önlemi
paris, kamp, mülteci,

Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen saldırıların ardından Hollanda'da sığınmacıların kaldıkları barınma merkezlerindeki güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.Hollanda yayın kuruluşu NOS televizyonu, bu kapsamda sığınmacıların kaldıkları yerlere takviye polislerin görevlendirildiğini duyurdu. Haberde, güvenlik birimlerinin, aşırı sağcıların saldırılarından endişe duyduğuna yer verildi.Hollanda'ya gelen sığınmacı sayısındaki artış son dönemlerde özellikle aşırı sağcıların bu kesime yönelik şiddete başvurmasına yol açıyor.
Bu kapsamda daha önce Utrecht yakınlarındaki Woerden kentinde geçici barınma merkezi olarak kullanılan ve 150 sığınmacının kaldığı bir spor salonu saldırıya uğramıştı. Polis, saldırıyla ilgili çok sayıda kişiyi gözaltına almıştı. Ülkede ayrıca sığınma merkezi açılmasına onay veren bazı yerel politikacılar da tehdit mektupları almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...