Tgrt Haber
09 Ekim 2016 00:19

Paris’te polise molotofkokteyli ile saldırı

Fransa’nın başkenti Paris'in bir banliyösünde polis araçlarına molotofkokteyli atılması sonucu, 4 polis yaralandı.

Paris’te polise molotofkokteyli ile saldırı
paris, polis, molotof kokteyli,

 Fransa'nın başkenti Paris'in banliyösü Viry-Chatillon’da, yaklaşık 10 saldırganın polis araçlarına molotofkokteyli atması sonucu, 4 polis yaralandı. Hastaneye kaldırılan polislerden 2'si ağır yanık tanısıyla tedavi altına alındı.

Ağır yaralanan 2 meslektaşının yardımına koşan ve araçta çıkan yangını söndürmeye çalışan diğer 2 polis, yine atılan molotofkokteylleri sonucu hafif bir şekilde yaralandı.

Saldırıya uğrayan 2 polis aracında da önemli maddi hasar geldi.

BFM televizyon kanalı, ilk saldırıya uğrayan ve trafik ışıkları yanına konuşlandırılmış polis aracında, güvenlik kamerası ile asayiş açısından sorunlu olarak bilinen bu banliyöde denetim yapıldığını duyurdu.

Polis, saldırganları bulmak için banliyöde geniş çaplı bir operasyon başlatırken, İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve yaptığı yazılı açıklamayla "çok vahim" olarak tanımladığı saldırıyı kınadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...