Tgrt Haber
09 Ocak 2015 13:29

Paris'te polise saldıran zanlının kimliği belirlendi

Fransa'nın başkenti Paris'te dün bir polis ekibine sabah saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıyı düzenleyen kişinin kimliği tespit edildi.

Paris'te polise saldıran zanlının kimliği belirlendi
paris, polis, saldırgan kimliği,

Fransa'nın başkenti Paris'te dün bir polis ekibine sabah saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıyı düzenleyen kişinin kimliği tespit edildi. İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, basına yaptığı açıklamada saldırıyı düzenleyen kişinin kimliği hakkında önemli bilgilere ulaşıldığını bildirdi. Fransız bakan, bununla birlikte ayrıntılı bilgi vermekten kaçındı. BFM televizyon kanalı ise saldırganın kimliğinin tam olarak tespit edildiğini ve polisin düzenlediği operasyonla zanlının yakını olduğu tahmin edilen iki kişiyi gözaltına aldığını duyurdu. Paris'in güneyinde yer alan Montrouge bölgesinin Malakoff semtinde meydana gelen saldırıda bir bayan polis memuru hayatını kaybetmiş bir başka polis memuru ise yaralanmıştı.
Sabah saatlerindeki saldırıyı gerçekleştiren ve üzerinde kurşun geçirmez yelek ile elinde bir tabanca ve otomatik silah olduğu belirtilen kişi daha sonra kayıplara karışmıştı. Saldırının Charlie Hebdo dergisine yapılan ve 12 kişinin öldüğü saldırıyla ilişkisi olup olmadığı bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...