Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 18:20

Son dakika! Pentagon yakınlarında silah sesleri!

Son dakika haberi: ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) yakınlarındaki metro istasyonunda silah sesleri duyuldu. Ekipler alarma geçerken, Pentagon'a giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Son dakika! Pentagon yakınlarında silah sesleri!
pentagon,son dakika,silah

ABD'nin başkenti Washington'da öğle saatlerine doğru panik dolu anlar yaşandı.

GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, Pentagon yakınlarındaki metro durağında silah sesleri yükseldi. Saldırı şüphesi nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, metro çevresinden uzak durulması çağrısı yapıldı. Metro seferleri geçici süreliğine durdurulurken, yolcular bölgeye gönderilen servis otobüsleriyle tahliye edildi. Pentagon’a giriş ve çıkışların silah sesleri üzerine güvenlik nedeniyle kapatıldığı bildirildi.

Pentagon Kuvvetleri Koruma Ajansı tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Pentagon şu anda Pentagon Transit Center'daki bir olay nedeniyle kilit altında. Halkımızın bölgeden uzak durmasını rica ediyoruz” ifadeleri kullanılarak, olayla ilgili güncellemenin yapılacağı aktarıldı. Ölü ve yaralı sayısı konusunda henüz açıklama yapılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...