Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2021 09:29

Pentagon'un UFO açıklamasından sonra şaşırtan iddia

İngiltere'nin Güney Batı'sında yer alan Devon Sahili'nde büyük bir UFO gördüğünü söyleyen Matthew Evans, fotoğrafladığı UFO ile herkesi şaşırttı.

Pentagon'un UFO açıklamasından sonra şaşırtan iddia
pentagon,ufo,ingiltere

36 yaşındaki Matthew Evans adlı kişi, geçtiğimiz hafta dairesinin üst katındaki pencereden baktığı sırada gördüklerine anlam veremedi. Parlak ve tanımlanamayan bir cisim olduğunu fark eden Evans, yaşadığı şaşkınlığın ardından UFO'yu fotoğraflamayı başarabildi.

The Mirror'ın haberine göre, fotoğraflarda gece gökyüzünde kalan üçgen şekilli bir oluşumda dört parlak ışık görünüyor. 

Pentagon'un UFO açıklamasından sonra şaşırtan iddiaMatthew Evans, o anları ise şu sözlerle anlatıyor:

Evimin mutfağında harika bir deniz manzarası var ufuk da görülebiliyor. Pencereden dışarı bakarken parlak bir nesene gördüm uçak gibi hareket etmiyordu. Bir uçağa göre daha yavaş hareket ediyordu ve önce aşağı yukarı hareketler yaptı ardından on saniye kadar havada durdu.''

Pentagon'un UFO açıklamasından sonra şaşırtan iddia''UFO, durduğu esnada fotoğrafını çektim fakat hızla uzaklaşmaya başladı ve artık onu göremedim. Işık gerçekten parlaktı. Ama ne olduğuna dair bir fikrim yoktu bu yüzden fotoğrafını çekmek istedim.''

PENTAGON UFO'LAR HAKKINDA RAPOR HAZIRLAMIŞTI

Geçtiğimiz ay Pentagon, UFO'lar hakkında halka açık bir rapor yayımladı. Yayımlanan 9 sayfalık raporda çoğunlukla 2019'dan bu yana 144 askeri UFO görüldüğü belirtildi. 144 askeri UFO'dan ise yalnızca bir tanesi açıklanabildi.

Pentagon'un UFO'ları incelemeye yönelik Gelişmiş Havacılık Tehdit Tanımlama Programı (AATIP) programının eski direktörü Luis Elizondo, raporun buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu, ancak yine de 'tarihi' olduğunu söyledi.

Elizondo, raporun yayınlanmasından sonra Fox News'e verdiği demeçte, "Bu bizim için ülkemizde ve ordumuzda tarihi bir an" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nevzat 1 Haziran 2023 12:41

Ne yazık ki, ufolar halogen aydınlatma kullanıyor..

Sonraki Haber Yükleniyor...