Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2021 15:04

Pfizer Biontech ve Moderna aşıları için rahatlatan açıklama

ABD’den dünyayı rahatlatan korona virüs aşısı açıklaması geldi. Pfizer-Biontech ve Moderna aşılarının Hindistan varyantına karşı etkili olduğu belirlendi.

Pfizer Biontech ve Moderna aşıları için rahatlatan açıklama
koronavirüs,pfizer,biontech,ABD

Koronavirüs ile mücadele varyantlara karşı hangi aşının daha çok etkili olduğu insanların kafasında karışıklık oluşturuyordu. ABD’den bu konuyla ilgili sevindiren bir açıklama geldi.

Beyaz Saray Baş Tıbbi Danışmanı Dr. Anthony Fauci, yapılan araştırma sonucunda Pfizer-BioNTech ve Moderna aşılarının Hindistan varyantına karşı etkili olduğunu açıkladı.

MODERNA VE PFİZER OLDUKÇA ETKİLİ

Fauci, açıklamasında “Hindistan varyantına karşı yapılan son araştırmalar gösteriyor ki, moderna ve pfizer oldukça etkili. Bu sonuç aşı olmak için yeterli bir sebep” ifadelerine yer verdi.

BIONTECH’İN VARYANTA KARŞI ETKİSİ AÇIKLANMIŞTI

BioNTech'in kurucusu Uğur Şahin de makalesinde, Pfizer-BioNTech aşısının, koronavirüsün tüm varyantlarına karşı etkili olduğunu belirtmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...