Tgrt Haber
11 Temmuz 2021 11:38

6 kadını öldürüp piyango kazanacağını zanneden katil bakın neler yazmış

İngiltere'de 6 kadını öldürüp piyango kazanacağını zanneden katilin bir forum sitesine yazdıkları dikkat çekti.

6 kadını öldürüp piyango kazanacağını zanneden katil bakın neler yazmış
londra,katil

Geçtiğimiz günlerde Danyal Hüseyin adında İngiliz bir genç gelecekte çekilecek bir piyangoyu kazanma karşılığında altı ayda bir en az altı kadını öldürmek için şeytani güçlerle yaptığına inandığı bir anlaşmanın parçası olarak iki kız kardeşi öldürmekten suçlu bulundu. Aşırı sağcı düşüncelere sahip olduğu öğrenilen Danyal'in internetteki bir forum sitesine yazdıkları yeni ortaya çıktı.

19 yaşındaki katil, takma ad olarak ''Psişik bir vampir'' yazdı ve bir kızı kendisine aşık edebilmek için nasıl şeytana ulaşması gerektiğini sordu. Cinayetleri işlemeden önce de şeytanla anlaşma imzaladığına inanan katilin forum sitesine yazdıkları da oldukça ilginçti.

''SOSYAL AÇIDAN BECERİKSİZİM''

Dört haftalık bir duruşmanın ardından geçtiğimiz hafta cinayetten hüküm giyen Danyal, kızlara karşı sosyal açıdan beceriksiz olduğunu söyleyerek şunları yazdı:

“Ben psişik bir vampirim, ancak negatif enerjileri nasıl ortadan kaldıracağımı ve onları devam eden sorunları yok etmek için nasıl kullanacağımı bildiğim için insanları belirli enerjilerle nasıl kutsayacağımı biliyorum. Ama aşk meselelerinde kiminle çalışacağımı merak ediyorum bu kızın bana derinden aşık olmasını gerçekten çok istiyorum.''

''Yakın arkadaş bile değiliz, bir çağrı hissettim ama herhangi bir isim veya görüntü çıkaramıyorum, Kral Beleth ile çalışmam gerekip gerekmediğini merak ediyorum, Herhangi bir öneri ve herhangi bir yardıma çok ihtiyacım var. Sevgi ve sadakat konusunda yardımcı olabilecek bir ruha ihtiyacım var.”

Öte yandan The Mirror'ın haberine göre katilin yazdığı site, “bir meleği ya da şeytanı çağırmaya” ve “Tanrısal Güç” vermeye yardım ettiğini iddia eden bir “sihir” uzmanı tarafından yönetiliyor.

PEKİ, NE OLMUŞTU?

Kuzey Londra'da 19 yaşındaki Danyal Hüseyin'in geçtiğimiz yıl Haziran ayında iki kız kardeşi parkta canice öldürmesinin ardından ortaya çıkan gerçekler duyanların ağızlarını açık bırakmıştı. 6 kadını öldürdükten sonra kendisine piyango vuracağını düşünen Hüseyin adlı katil, Hüseyin, geçen yıl Wembley'deki Fryent Coutry Park'ta 46 yaşındaki Bibaa Henry ve 27 yaşındaki Nicole Smallman'ı bıçaklayarak öldürdü.

 

The Mirror'ın haberine göre, olay yerinde cinayet aleti olan bıçakla elini kesmesi sayesinde polis tarafından bulunan Danyal Hüseyin, Asperger Sendromu (Otizm spektrum bozukluğu) olduğunu ileri sürdü, hafızasında da sorun olduğunu söyledi ve soruları yanıtlamayı reddetti.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...