Tgrt Haber
29 May 2014 11:14

Pizzacının hayatı bakın nasıl değişti

86. kez düzenlenen sunuculuğunu Ellen De Generes'in yaptığı Oscar ödül töreninde pizzacı çocuk geceye damgasını vurmuştu.

Pizzacının hayatı bakın nasıl değişti
pizza, 86. oscar ödülleri, ellen de generes,

Hollywood yıldızları arasında şapka tutma şeklinde yapılan bahşiş toplama seansında pizzacı çocuk "hayatımın en yüksek bahşişini aldım" açıklaması yapmış, o gece olanlardan haberinin olmadığını ve kendini bir anda sahnenin önünde ünlülere pizza dağıtırken bulduğunu dile getirmişti. Pizzacının sahibi, Edgar adlı pizza dağıtıcısı "Bize 20 kutu pizza siparişi verdiklerinde bunun orada çalışan elemanların bir isteği olduğunu sandım... Daha sonra galaya pizzaları götürdüğümde beni en ön sıralara doğru yürütmeye başladılar, karşımda birden hayatımın artisti Julia Roberts vardı. Ona pizza verdim, tam anlamı ile sürrealist bir gün yaşadım" demişti... Pizzacı çocuğa, şapka tutma şeklinde yapılan bahşiş toplamayla bin dolar verildiği ortaya çıktı... O günden sonra 30 yaşındaki pizzacının hayatı tam anlamıyla değişti. İtalyan göçmen Edgar Martirosyan, kardeşi Erik ile birlikte Silver Lake'de “Wood” adlı bir pizza restoranı açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...