Tgrt Haber
25 Eylül 2021 14:58 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 17:08

Son dakika! PKK'ya bir darbe daha: 6 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanyığı, Zeytin Dalı bölgesinde 6 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Son dakika! PKK'ya bir darbe daha: 6 terörist öldürüldü
milli savunma bakanlığı,pkk

TSK, PKK'ya yönelik Kuzey Irak ve Suriye'de yürütülen operasyonlarda terör örgütüne ağır darbeler vurmaya devam ediyor. 

Zeytin Dalı Bölgesi'nde terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Bakanlık operasyonla ilgili yaptığı açıklamada "Zeytin Dalı bölgesinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirildi. Güvenlik ve huzur ortamını bozmak için saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verdi. 

Öte yandan Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Pülümür ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, 5 odadan oluşan bir sığınak imha edilirken, imha edilen sığınak içerisinde 850 adet M-16 mühimmatı, 350 adet Bixi mühimmatı, 2 adet kalaşnikof şarjörü, 1 adet el telsizi, 15 adet büyük tüp, 13 adet küçük tüp, 1 adet jeneratör, 50 kilogar mazot, 10 litre gaz yağı, 9 adet pil bloğu, 100 metre elektrik kablosu, 5 adet el feneri, 1 adet uzaktan kumanda, 1 adet şişme bot, 2000 metre kumaş, 1 adet dikiş makinesi, 300 metre çadır malzemesi ve çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...