Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Eylül 2016 17:49

Polat Alemdar tişörtleriyle savaşıyorlar

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Cerablus civarındaki operasyonlarını sürdüren ÖSO askerleri, Polat Alemdar tişörtleriyle DAEŞ'e meydan okuyor.

Polat Alemdar tişörtleriyle savaşıyorlar
ÖSO askerleri, polat alemdar,

ÖSO askerleri, Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyinde terör tehditlerine karşı başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Cerablus civarındaki operasyonlarını sürdürüyor.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bir süre önce terör örgütü IŞİD'ten alınan ve dün yeniden DAEŞ kontrolüne geçen Sekizler ve Kalkım köylerine sabah saatleri itibariyle operasyon düzenleyen ÖSO, terör örgütü militanlarıyla çatıştı. Gün boyu süren çatışmalarda 4 DAEŞ mensubunun etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

POLAT TİŞÖRTLERİYLE SAVAŞIYORLAR

Operasyonu sürdüren ÖSO askerlerinin tişörtlerindeki Polat Alemdar baskısı ise dikkatlerden kaçmadı. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu, özellikle Ortadoğu ülkelerinde geniş bir hayran kitlesi kazanmış durumda..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...