Tgrt Haber
19 Aralık 2015 15:11

Putin, 'Hem Esad hem de ABD'yle çalışmaya hazırız'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Vladimir Soloylov'un yönettiği ve Rossiya-1 kanalında yayınlanacak belgeselde yaptığı açıklamaların bir bölümü paylaşıldı.

Putin, 'Hem Esad hem de ABD'yle çalışmaya hazırız'
rusya, putin,

 'Dünya Düzeni' adlı belgeselde, Moskova'nın hem Suriye lideri Beşar Esad hem de Washington'la çalışmasının kolay olduğunu belirten Putin, bunu ABD Başkanı Barack Obama ve Suudi Arabistan gibi bazı Arap ülkelerinden partnerleriyle de konuştuğunu söyledi.   Putin, bunun neden kolay olduğunu da şöyle açıkladı: "Çünkü biz ikiyüzlülük yapmıyoruz, Suriye konusundaki konumumuzu değiştirmiyoruz."
 
'KAVANOZDAKİ PİRE GİBİ TELAŞA KAPILMAMIZA GEREK YOK'
Rusya'nın Suriye krizi konusunda her zaman net olduğunu yineleyen Putin, "Önce halka sorduk. Bize katılıyorlar mı yoksa katılmıyorlar mı diye. Çözüme ilişkin kilit noktalar 'evet' dediler. Biz de halk tarafından kabul gören bu noktalar üzerinden duruşumuzu belirledik. 'Kavanozdaki pire' gibi telaşa kapılmamıza gerek olmamasının nedeni bu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...