Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Aralık 2015 03:55

Putin kendisi için 2015'in en önemli olayını açıkladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kendisi için 2015 yılının en önemli olayını açıkladı.

Putin kendisi için 2015'in en önemli olayını açıkladı
putin, rusya

Putin, Kremlin'de düzenlenen yeni yıl resepsiyonunda, "Geçmişten sonuçlar çıkartıyoruz, gelecekte yapacaklarımıza dair yeni planlar kuruyoruz. Geçen sene birçok olay oldu fakat en önemlisi Büyük Anavatan Savaşı Zaferi'nin 70. yıl dönümü oldu. Bu zaferi babalar ve dedelerimizin önünde onurla anıyoruz" dedi.

RUSLAR İÇİN YILIN EN ÖNEMLİ OLAYI SURİYE OPERASYONU
Öte yandan Rusya Kamuoyu Araştırma Merkezi (VTSIOM) tarafından düzenlenen anket sonuçlarına göre, Rus vatandaşlarının %43'ü 2015 yılının en önemli olayının Rusya'nın Suriye'deki askeri operasyonu olduğunu ifade etti. Vatandaşların %26'sı 2015'in en önemli olayı olarak Rusya ve Türkiye arasındaki krizi, %25'i ise Ukrayna'da yaşanan olayları önemli bulduğunu söyledi.

Kamuoyunun Fikri Fonu (FOM) ise ankete katılanların %47'sinin 2015 yılının Rusya için 2014'den daha kötü geçtiğini aktardığını açıkladı. Buna göre Rus vatandaşlarının sadece %10'u 2015'in daha iyi olduğunu ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...