Tgrt Haber
23 Ekim 2021 12:38

Putin tatil verdi: Ruslar Türkiye’ye akın ediyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülke genelinde bir haftalık tatil kararı alındığını duyurdu. Kararın ardından tatilini Türkiye’de geçirmek isteyen Rus turistlerin sayısı yüzde 300 arttı.

Putin tatil verdi: Ruslar Türkiye’ye akın ediyor
turist,,rusya,,türkiye,,antalya,

Koronavirüs salgınının yeni dalgasında Rusya’da en yüksek seviyeye ulaşıldığını belirten Rusya lideri Vladimir Putin, ülke genelinde bir haftalık tatil kararı alındığını duyurdu. Türkiye, Rus turistlerin gözde tatil mekanı olmaya devam ederken Moskova’nın aldığı bu karar sonrasında ülkemize gelen turist sayısı artabilir.

RUSLARA BİR HAFTA TATİL

Putin, çalışanların maaşlarının ödenmesi şartıyla 30 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında bir hafta boyunca ülke genelinde tatil edildiğini duyurdu.

Rus basınında çıkan haberlere göre Putin’in açıklamasının ardından tatillerini Türkiye'de geçirmek isteyen Rus turist sayısının arttığı belirtildi.

Putin tatil verdi: Ruslar Türkiye’ye akın ediyor

RUSLARIN TATİL TERCİHİ TÜRKİYE

İzvestiya gazetesi, turizm operatörlerinin verilerini aktardığı haberinde Türkiye’de gelmek isteyen Rus turistlerin oranında yüzde 300 artış olduğunu yazdı. Rusların tatillerini geçirdiği şehirlerin başında ise Antalya geliyor.

TATİL 23 EKİM’DE DE BAŞLAYABİLİR

Putin, salgının durumuna göre bölge yönetimlerinin tatil kararını 23 Ekim’den itibaren de alabileceğini belirtti. Ruslara çağrıda da bulunan Putin, vatandaşlarda kendilerini izole etme tedbirini ihmal etmemelerini istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...