Tgrt Haber
07 Nisan 2014 17:37

Putin'in eski eşinden bomba fotoğraf

Rusya Devlet Başkanı Putin'in eski eşi Lyudmila Putin'in Ukrayna bayrağı renklerinin bulunduğu kıyafetiyle çekilen fotoğrafları ülke gündemine bomba gibi düştü.

Putin'in eski eşinden bomba fotoğraf
Rusya Devlet Başkanı Putin, eski eşi Lyudmila Putin, Ukrayna bayrağı,

Putin'in eski eşi Lyudmila Putin'in Ukrayna bayrağı renklerinde elbisesiyle çekilmiş fotoğraflarının çıkması, eski eşin Kırım ve gelişen olaylar konusunda Putin'e karşı tavır mı sergilediği sorusunu akıllara getirdi. Putin'in sevgilisi olduğu belirtilen altın madalyalı olimpik jimnastikçisi Alina Kabayeva'nın Soçi Kış Olimpiyatları sırasında nişan yüzüğü ile görüntülenmesi ile gizli bir evlilik olabilir düşüncesi akıllara gelmişti. Geçtiğimiz Haziran ayında birlikte TV karşısına çıkıp ayrılacaklarını açıklayan çiftin, önceki hafta resmen ayrıldıkları Kremlin Sarayı yetkilileri tarafından açıklandı.
BİYOGRAFİSİNDE BOŞANMADAN BAHSEDİLMİYOR
Boşanmanın üzerine Kremlin resmi internet sitesinde Vladimir Putin'in biyografisinden eski eşi Lyudmila'a ait bilgiler çıkartıldı. Biyografide artık sadece kızları Maria (28) ve Yekatarina'nın (27) isimleri yer alıyor. Ancak resmi sitenin farklı sayfasında bulunan daha uzun bir açıklamada boşanmadan bahsedilmezken, eski eş Lyudmila'a ait bilgiler hala sayfada yer alıyor. Eski eşin Ukrayna bayrağı renklerinde elbiseli fotoğrafının ise Rus gazeteciler tarafından sanılanın aksine Ukrayna krizinden önce çekildiği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...