Tgrt Haber
10 Temmuz 2022 09:37 - Güncelleme : 10 Temmuz 2022 11:04

Putin bir kez daha baba oluyor! Gizli 'First Lady' Kabaeva kız çocuğuna hamile

Rusya Devlet Başkanı Putin’in kendisinden 30 yaş küçük olan kız arkadaşı Alina Kabaeva’nın hamile olduğu iddia edildi. Kabaeva’nın karnının burnunda olduğu ifade edilirken Putin’in kız çocuğu olacağı için duruma sinirlendiği öne sürüldü.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Putin bir kez daha baba oluyor! Gizli 'First Lady' Kabaeva kız çocuğuna hamile
rusya,putin,Alina Kabaeva

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı başlatan emri veren Rusya Devlet Başkanı Putin’in özel hayatı Batı medyasında manşetleri süslemeye devam ediyor. 69 yaşındaki Putin’in kendisinden 30 yaş küçük eski Olimpiyat ritmik jimnastik şampiyonu kız arkadaşı Alina Kabaeva'dan dört çocuğu olduğu söyleniyor.

PUTİN ÇOCUĞUN CİNSİYETİNDEN RAHATSIZ OLDU

Kremlin’deki kaynaklar Putin ve Kabaeva’nın yeni bir çocuk beklediğini öne sürdü. Kremlin’den yetkililerin yönettiği General SVR isimli Telegram hesabından paylaşılan iddiaya göre Kabaeva bir kız çocuğuna hamile. Fakat batı medyası iki yetişkin kız çocuğu olan Putin’in bu durumdan çok rahatsız olduğunu öne sürdü.

Putin bir kez daha baba oluyor! Gizli 'First Lady' Kabaeva kız çocuğuna hamile

PUTİN’İN PARTİSİNDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLMİŞTİ

Kabaeva, 2 Olimpiyat madalyası, 14 Dünya Şampiyonası madalyası ve 25 Avrupa Şampiyonası madalyası ile ritmik jimnastik tarihinin en madalyalı jimnastikçilerinden biri olarak tanınıyor.  Sporu bıraktıktan sonra siyasete atılan Kabayeva, Putin'in partisinden milletvekili seçilmişti.

BOŞANMANIN SEBEBİ KABAEVA 

Birçok Rus, Putin’in iki yetişkin kızının annesi olan 62 yaşındaki eski First Lady Lyudmila ile evliliğinin dağılmasının nedeni olarak Kabaeva’yı görmüştü.

RUSYA’NIN GİZLİ FIRST LADY’Sİ

Özbekistan'da doğan Kabaeva ilk olarak Putin ile olarak 2004'te Atina Olimpiyatları'nda Rusya'ya altın madalya kazandıktan sonra bir araya geldi ve bu onu ulusal ilgi odağı haline getirdi. 2008'e kadar Rusya'nın söylentilere göre ülkenin  “Gizli First Lady”si oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...