Tgrt Haber
18 May 2022 11:48 - Güncelleme : 18 May 2022 12:00

Putin’in görüntüleri gündem oldu! 'Huzursuz bacak' hastalık belirtisi mi?

Rusya Devlet Başkanı Putin’in Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahman'la görüşmesinde çekilen görüntüler yine akıllara ‘Putin hasta mı’ sorusunu getirdi. Putin’in bacaklarıyla yaptığı hareketleri Tacikistan liderinin de dikkatini çektiği ifade edilirken Putin’in ciddi bir hastalıkla mücadele ettiği iddiası gündeme bir kez daha geldi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
putin,hastalık,tacikistan

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 3’üncü ayı geçerken Putin geçtiğimiz günlerde Kremlin’de Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahman'la bir araya geldi. Görüşmede Putin’in ayağını garip şekilde kaldırıp oynatması ‘hasta’ iddialarını bir kez daha gündeme getirdi.

AYAĞINI GARİP ŞEKİLDE OYNATTI

Putin’in daha önce resmi görüşmelerde elinin istemsiz hareket ettiği ve bu yüzden sürekli masayı tuttuğu ileri sürülüyordu.  Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman’ı ağırlarken bu hareketleri yineleyince hasta olduğu yönündeki görüşler kuvvetlendi. Putin’in ayağını yere bastığı görülse de bacağı seğirmeye devam ediyor gibi duruyordu.

TACİKİSTAN LİDERİ DE FARK ETTİ

Putin’in bacaklarıyla yaptığı hareketlerin Tacik liderin dikkatini çektiği de görüntülendi. Son dönemde, sağlık uzmanları, politikacılar ve hatta sürgündeki Rus işadamları, Putin’in muhtemelen ciddi bir hastalıkla mücadele ettiğini iddia ediyor. Rus liderin sağlığı hakkında çok fazla spekülasyon ortaya atıldı. Hatta Putin’in bir süredir Parkinson ile mücadele ettiği iddia edildi. İngiliz basını, ayaklarındaki hareketliliği de buna bağladı. Putin’in bu görüntülerinin ‘huzursuz bacak sendromu’na işaret ettiği bu durumun ise Parkinson hastalarında sıklıkla görülen bir semptom olduğu aktarıldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali 18 Mayıs 2022 13:51

Rabbım ona uzun ömur sağlık versin terör yuvası Avrupaya korku saldı.kendi ülkesinde İnançlara karşı yapılacak eylemlere karşı geldi.avrupa ise Kur- anı kerimi resmi polis korunmasıyla yakıyor.Canları cehenneme!!

Sonraki Haber Yükleniyor...