Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Haziran 2014 11:54

'Rambo' kıyafetli saldırgan 3 polisi öldürüp kaçtı

Kanada'da, 3 polisi öldürüp 2 polisi yaralayan kamuflaj giysili, çifte otomatik tüfekli 24 yaşındaki Justin Bourque’yi yakalamak için polis kapsamlı operasyon başlattı.

'Rambo' kıyafetli saldırgan 3 polisi öldürüp kaçtı
Justin Bourque, Kanada, öldü polis

Kanada’nın New Brunswick bölgesine bağlı Moncton kentinde, sokakta rastgele ateş açan, girdiği çatışmada 3 polisi öldüren, 2 polisi yaralayan Bourque kaçarken polis Moncton sakinlerine bulundukları yerden ayrılmamaları ve dışarı çıkmamaları çağrısı yaptı. Polis karşıtı ve silah düşkünü olduğu belirtilen saldırganın, polislerle girdiği çatışma anında bir ev içinde olanlar kameralara yansıdı. Pencere arkasında sinerek dışarıdaki çatışmayı izleyen genç bir erkeği, ‘onu vurdu’ demesi üzerine evin içinde çığlıklar artıyor ve ‘hemen 911’i ara’ sesleri duyuluyor. Polis, Türkiye saati ile 07.30 itibari ile hala çifte silahlı saldırganı arıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...