Tgrt Haber
15 Haziran 2021 14:52

Roger Waters'tan Mark Zuckerberg'e büyük şok

Pink Floyd’un kurucu üyelerinden Roger Waters, şarkısını kullanmak isteyen Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'e cevap verdi. Waters'ın cevabı kısa sürede viral oldu.

Roger Waters'tan Mark Zuckerberg'e büyük şok
roger waters,facebook,mark zuckerbeg

Pink Floyd'un kurucu üyelerinden Roger Waters'dan Facebook kurucusu Zuckerberg'i şoke edecek açıklamalar geldi. İngiliz rock grubu Pink Floyd'un kurucu üyelerinden Roger Waters, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Ünlü solist, sosyal medya devi Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg'den şarkılarından birini reklamlarında kullanmak için para teklifi aldığını belirtti.

ROGER WATERS'DAN MARK ZUCKERBERG'E CEVAP

Roger Waters, Zuckerberg'e cevabında, “Bu, Instagram tanıtmak için bir film yapımında 'Another Brick in The Wall, Pt. 2' şarkımı kullanma hakları için bir talep. Yani bu, Mark Zuckerberg'den bana bir mektup. Bu sabah geldi ve çok büyük bir para teklifi de içeriyor. Benim cevabım ise defolun gidin” ifadelerine yer verdi.

Rock efsanesi, Facebook'un nasıl "her şeyi devralmak istediğini" dünyaya göstermek için mektubu okuduğunu vurguladı ve “bu saçmalığa ortak olmayacağım” dedi.

İSRAİL'E DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Efsane rockçı geçtiğimiz Mayıs ayında İsrail'in Mescidi Aksa'ya yönelik saldırılarına da tepki göstermişti. Waters, İsrail'in Şeyh Cerrah'ta yaptıklarını "soykırım" olarak nitelemişti. Rogers ayrıca İsrail'e ırkçı ve ayrımcı bir devlet demişti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...