Tgrt Haber
07 Şubat 2019 18:26

Roma'daki havaalanında savaş malzemeleri bulundu

Ciampino Havaalanı'nda bir apronda yapılan çalışma sırasında 2. Dünya Savaşı'ndan kalma savaş malzemeleri bulundu, tüm uçuşlar en az üç saat iptal edildi.

Roma'daki havaalanında savaş malzemeleri bulundu
roma,

İtalya'nın başkenti Roma'daki ikinci havaalanı olan  Ciampino'da bir apronda yapılan çalışmalar sırasında bulunan ve  2. Dünya  Savaşı'ndan kaldığı tahmin edilen savaş malzemeleri nedeniyle uçuşlar iptal  edildi. 

Roma'daki havaalanlarının yönetim ve işletmeciliğini yürüten "AdR"  şirketi tarafından yapılan açıklamada, Ciampino Havaalanı'nın 200 numaralı  apronunda yürütülen bir çalışma sırasında savaş malzemelerinin bulunduğu  bildirildi.

2. Dünya Savaşı'ndan kaldıkları tahmin edilen savaş malzemelerinin  güvenli bir şekilde başka yere nakledilmesine kadar Ciampino'daki tüm uçuşların  iptal edildiği kaydedildi.

AdR, Ciampino havaalanına inişi olan uçakların Fiumicino Havaalanı'na  yönlendirildiklerini duyurdu.

Yetkililer, söz konusu çalışmaların yaklaşık 3 saat sürmesinin  beklendiğini ve yerel saat ile 16.00'da (TSİ 18.00) uçuşların tekrar başlamasının  öngörüldüğünü belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...