Tgrt Haber
13 Mart 2022 21:40 - Güncelleme : 13 Mart 2022 23:52

Rus askerleri Ukrayna’da yağmaya devam ediyor

Ukrayna’da bir grup Rus askeri, işgal ettikleri Ukrayna şehrinde marketi yağmaladı. Bisküvi raflarından yiyecek alan askerler ardından kasaya giderek buradaki para ve değerli eşyaları da aldı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Rus askerlerinin işgal ettiği bölgelerde yaptığı yağma çoğu kez güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Rus askerlerinin işgal ettiği bölgelerde yaptığı yağma çoğu kez güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, birçok kentte Rus askerlerinin yağmaları devam ediyor.

PARA VE DEĞERLİ EŞYA ÇALDILAR

Ukrayna’da kent merkezinde Rus askerleri bulundukları zırhlı aracı bir marketin kapısında durdu. Tanktan inen 2 asker önce marketin bisküvi raflarından biraz yiyecek aldı. Ardından diğer bir asker ise marketin bilgisayar bağlantılarının bulunduğu odaya girerek arama yaptı. Askerler, markette para kasasına giderek buradaki paralı ve değerli eşyaları da aldı.

'ÇALMAK SAVAŞMAK DEĞİLDİR'

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerin yayınlanmasının ardından Ukrayna İçişleri Bakanlığı Danışmanı Anton Gerashchenko sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Doğru, çalmak savaşmak değildir. Ukrayna ürünleri Rus askerlerine verilen tarihi geçmiş bisküvilerden daha iyidir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...