Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ocak 2014 09:30

Rus gemisi Çanakkale Boğazı'nda karaya oturdu

Rusya bayraklı Pryazha isimli kuru yük gemisi Çanakkale Boğazı girişindeki Kanarya burnu önlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle kotrolden çıkarak karaya oturdu.

Rus gemisi Çanakkale Boğazı'nda karaya oturdu
rusya bayraklı pryazha, gemisi, çanakkale boğazı'nda karaya oturdu,

Çanakkale Boğazı'nda bir gemi karaya oturdu. Alınan bilgiye göre Rusya'nın Azov Limanı'ndan Mersin Limanı'na giden Rusya bayraklı 138 metre boyundaki Pryazha isimli kuru yük gemisi Çanakkale Boğazı girişindeki Kanarya burnu önlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle kotrolden çıktı. 4 bin 29 grostonluk gemi bir süre sonra bulunduğu bölgede karaya oturdu. Gemi kaptanının durumu Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü'ne (VTS) bildirmesi üzerine bölgeye Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait ''Kurtarma-10'' romörkörü ile ''KEGM-8'' botu gönderildi. Yetkililer kaptanın yardım talebinde bulunmadığını, şuan için kendi imkanlarıyla kurtarma çalışması yaptığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...