Tgrt Haber
18 Ağustos 2022 09:12 - Güncelleme : 18 Ağustos 2022 09:20

Rus ordusu Harkiv'i vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ukrayna'nın Harkiv şehrine Rus ordusu roketlerle saldırı düzenledi. Saldırıda 7 kişi hayatını kaybederken 17 kişi ise yaralandı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
Rus ordusu Harkiv'i vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
rusya,ukrayna,saldırı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Şubat'ta verdiği askeri emrin ardından başlayan Ukrayna'nın işgal girişimi yaklaşık 6 aydır devam ederken ülkenin birçok şehrinde şiddetli çatışmalar sürüyor. Son olarak Rus ordusu, Ukrayna'nın Harkiv şehrine saldırı düzenledi. 

Harkiv Belediye Başkanı İgor Terehov, yaptığı açıklamada, Rus birliklerinin, gece saatlerinde Harkiv'deki üç katlı bir binaya roketli saldırı düzenlediğini söyledi. Terehov, saldırıda 7 kişinin öldüğünü, 17 kişinin yaralandığını kaydetti.

Rus ordusu Harkiv'i vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

''RUSYA'YI VE ÖLÜMÜ YENECEĞİZ''

Tüm yaralılara gerekli tıbbi yardımın yapıldığını belirten Terehov, evsiz kalanlara da barınak sağlandığını ifade etti. Terehov, "Ukrayna ve Harkiv'i ne kadar bombalasalar bombalasınlar, bizler sadece hayatta kalmakla kalmayacağız, aynı zamanda kazanacağız da. Rusya'yı ve ölümü yeneceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...