Tgrt Haber
27 Şubat 2022 09:34 - Güncelleme : 27 Şubat 2022 12:09

Son dakika! Rus ordusu Harkov'a girdi

Son dakika haber: Ukrayna’nın Harkov kentinin valisi Oleg Sinegubov, Ukrayna askeri ile Rus birlikleri arasında sabah saatlerine kadar şiddetli çatışma yaşandığını belirterek, "Rus ordusu Harkov savunma hattını aşıp şehre girdi" dedi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girşimimin dördüncü gününde çatışmalar yoğunlaştı. Kiev kent meydanında çatışma ve siren sesleri yankılanırken, Rus ordusunun başkentin doğusunda yer alan Rusya'nın ikinci en büyük şehri olan Harkov'a girdiği açıklandı.

UKRAYNA HALKI UYARILDI

Harkov Valisi Oleg Sinegubov sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, oluşturdukları savunma hattının aşıldığını, Rus askeri birliklerinin şehre girdiğini ve vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

"SOKAĞA ÇIKMAYIN"

Sinegubov açıklamasında, "Rus ordusu Harkov savunma hattını aşıp şehre girdi. Sığınaktaki yerlerinizden ayrılmayın. Ukrayna Silahlı Kuvvetleri operasyonu sürdürüyor. Sivil vatandaşlardan sokağa çıkmamalarını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...