Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Eylül 2021 16:52

Rus savaş uçakları İdlib'de mülteci kampını vurdu: 5 yaralı

Suriye'nin İdlib kentinin kuzeyinde bulunan Maaret Misrin kasabasının batısındaki Meryem mülteci kampını Rus savaş uçakları vurdu. Aralarında çocukların da bulunduğu 5 sivil yaralandı.

Rus savaş uçakları İdlib'de mülteci kampını vurdu: 5 yaralı
rusya,,idlib,,suriye,,saldırı,

Rus savaş uçakları, Suriye'nin İdlib şehrindeki Maaret Misrin kasabasındaki Meryem mülteci kampına hava saldırısı düzenledi. Mültecileri hedef alan saldırılarda, aralarında çocukların da bulunduğu 5 sivil yaralandı. Kampta ise mültecilerin kaldığı çadırlar yandı, büyük bir maddi hasar meydana geldi.

Rus savaş uçakları İdlib'de mülteci kampını vurdu: 5 yaralı

Saldırının ardından kısa süre içinde olay yerine sevk edilen Sivil Savunma ekipleri ise, arama kurtarma çalışmaları başlattı. Ayrıca ekipler, kampta çıkan yangını söndürmek ve yaralıları çevredeki sahra hastanelerine kaldırmak için de çalışmalar yürüttü.

Öte yandan son zamanlarda İdlib kırsalı, yerel halkın Türkiye ile sınır bölgelerine yerleşmesinin yanı sıra birçok sivilin yaralanmasına ve ölmesine neden olan şiddetli hava ve topçu saldırılarına tanık olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...