Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2015 12:05

Rus şirketten bir haftada ikinci kez iptal

Rus Aeroflot Havayolları, bir hafta içinde ikinci kez İstanbul- Moskova seferlerinden birini iptal etti.

Rus şirketten bir haftada ikinci kez iptal
Rus Aeroflot Havayolları, İstanbul- Moskova seferleri,

Türkiye ve Rusya arasındaki yaşanan uçak krizi sonrası yolcu sayısında büyük bir düşüş izlenen Rus Aeroflot Havayolları, bir hafta içinde ikinci kez İstanbul- Moskova seferlerinden birini iptal etti.
Sabah seferinde çok az yolcu olduğu için İstanbul-Moskova seferinin, öğleden sonraki saat 14.05’te kalkacak SU-2131 sefer sayılı uçuşla birleştirildiği belirtildi.
İLK İPTAL 1 ARALIK'TA YAPILMIŞTI
Geçtiğimiz ay Rusya’nın Türkiye’ye yapacağı charter olarak adlandırılan tarifesiz seferlerini iptal etmesinin ardından Rus Aeroflot Havayolları 1 Aralık 2015 günü gerçekleştirdiği ilk iptalden sonra İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan bugün saat 10.20’de yapacağı SU-2137 sefer sayılı İstanbul-Moskova uçağını iptal ederek, bir hafta içinde ikinci iptali yaşadı

Rus Havayolları yetkililerinden edinilen bilgiye göre, sabah seferinde çok az yolcu olduğu için İstanbul-Moskova, seferinin öğleden sonraki saat 14.05’te kalkacak SU-2131 sefer sayılı uçuşla birleştirildiği belirtildi.

Türk taşıyıcılarının da ortalama İstanbul-Moskova arasındaki seferlerde doluluk oranları ortalama yüzde 85’ten yüzde 75’e düştü. THY’nin İstanbul Moskova seferlerinde ise iptal yaşanmadığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...