Tgrt Haber
18 Temmuz 2021 15:48

Dehşet anları: Rus sirkinde ayı eğitmenine saldırdı

Rusya'da sirkte yaşanan bir olay herkesi dehşete düşürdü. Çocukların gözü önünde ayı, eğitmenine saldırdı.

Dehşet anları: Rus sirkinde ayı eğitmenine saldırdı
rusya,ayı saldırısı

Rusya'da bir sirkte çocuklar, aileleriyle birlikte sirk gösterisi izlemeye gittiler. Sirkte izleyicileri şoke eden bir olay yaşandı, çocuklar ve ailelerin gözü önğnde boz ayı, eğitmenine saldırdı.

O anlarda bir izleyici cep telefonuyla kayıt aldı ve dehşet anları saniye saniye kameraya yansıdı. Bir şapka ve pembe bir fular bağlanan vahşi ayı, Kemerovo bölgesindeki Berezovsky'deki bir gösteri sırasında aniden sarışın kadına pençe attı. Ayı, iki erkek sanatçı tarafından boynundan tutulup çekilmeden önce antrenöre vurup ayağını ve ayak bileğini tutarken görülüyor. 

Dehşet anları: Rus sirkinde ayı eğitmenine saldırdıDailymail'in haberine göre eğitmen, ayının saldırısının ardından gösteriye devam ediyor. Fakat eğitmen ayıyla numaralar yapmaya devam ettiği esnada ayı yeniden saldırıya geçiyor. Bu kez eğitmenin ayak bileğini ısırmaya çalıştığı görülüyor. İddialara göre, eğitmen üçüncü bir saldırıya daha uğruyor fakat gösterinin ardından eğitmene hiçbir tıbbi müdahale yapılmadığı iddia ediliyor. 

Dehşet anları: Rus sirkinde ayı eğitmenine saldırdıÖte yandan sirk alanında ayı ve izleyiciler arasında herhangi bir bariyer ya da çit olmaması dikkat çeken bir başka husus. Rus Soruşturma Komitesi, olayın ardından güvenlik ihlali olup olmadığına dair inceleme başlattı.

Harlequin Traveling Sirk ise video kanıtlarına rağmen bir saldırı olduğunu reddetti.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...