Tgrt Haber
01 Mart 2022 13:06 - Güncelleme : 01 Mart 2022 13:14

Rusya Savunma Bakanı Şoygu: Hedefe ulaşana kadar operasyonlar devam edecek

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmediğini, Ukrayna’daki sivillerin canlarının ve güvenliklerinin korunması için gereken her şeyi yaptıklarını söyledi. Şoygu ayrıca askeri operasyonların hedeflere ulaşılana kadar devam edeceğini duyurdu.

Müzakerelerin ilk gününde sonuç çıkmazken Rusya'dan operasyonların devam edeceğine dair açıklama geldi.
Müzakerelerin ilk gününde sonuç çıkmazken Rusya'dan operasyonların devam edeceğine dair açıklama geldi.

Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor. Bölgeden çatışma ve bomba sesleri hiç durmazken çok sayıda sivil ve asker hayatını kaybetti. Ukrayna sokakları terk edilmiş bölgelere dönerken yoldaki araçların enkaz halleri dehşet anlarını gün yüzüne çıkardı.

BATILI ÜLKELERİ SUÇLADI

Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Ukrayna’da düzenledikleri özel askeri operasyonun esas amacının, Rusya’yı Batı’dan yönelen askeri tehditten korumak olduğunu kaydetti. Şoygu, belirlenen amaçlara ulaşılana dek, Rusya güçlerinin Ukrayna’daki operasyona devam edeceklerini belirtti. Savunma Bakanı, Batı ülkelerini, Ukrayna halkını Rusya’ya karşı giriştikleri mücadelede kullanmakla suçladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...