Tgrt Haber
24 Aralık 2015 13:34

Rusya'an Erdoğan için skandal açıklama

Rusya Dışişleri Bakanlığı, DEAŞ petrolü nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan için skandal bir açıklama yaptı.

Rusya'an Erdoğan için skandal açıklama
rusya, deaş, erdoğan,

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye'nin DEAŞ'la petrol ticareti yaptığı ispat edildiği anda ben bu makamda durmam" sözlerini hatırlatıp, "Biz zaten bunu kanıtladık" dedi.
'ERDOĞAN İSTİFASI İÇİN KANIT İSTEDİ AMA BİZ ZATEN BUNU KANITLADIK'
Zaharova, Türkiye'nin DEAŞ ile petrol ticareti yaptığını belgeleri ile Rusya tarafından kanıtlanmasıyla ilgili de konuştu.

Rusya'nın DEAŞ petrolünün Türkiye'ye kaçırıldığına dair sunduğu bilgilerin başka kaynaklar tarafından da doğrulandığını belirten Zaharova, "Sözgelimi Danimarkalı danışmanlık şirketi Rystad Energy Türkiye'nin petrol kaçakçılığıyla bağlantısı olduğunu gösteren bir rapor yayımladı" dedi.
Zaharova, Erdoğan'ın ne zaman görevinden ayrılacağını öğrenmek istediğini de ima etti: "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkesinin petrol kaçakçılığı yaptığı kanıtlanırsa koltuğunda kalmayacağını söylemişti. Biz zaten bunu kanıtladık. Koltukta durumlar nasıl, bunu öğrenmek isterdim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...