Tgrt Haber
24 Ekim 2021 15:29

Rusya'da dehşet: Başını kesip cesedi bavula koydu çocuklar fark etti

Rusya'da cani bir katil, öldürdüğü kadının başını kestikten sonra cesedi bavulla taşıyarak boş araziye attı. Boş arazideki cesedi, çocuklar fark etti.

Rusya'da dehşet: Başını kesip cesedi bavula koydu çocuklar fark etti
rusya,,cinayet,,katil,

Rusya'da Orenburg'a bağlı Orsk şehrinde oyun oynayan çocuklar, dehşete tanıklık etti. Sitenin yanındaki boş arazide bir bavul olduğunu fark eden çocuklar, kanları görünce büyük bir korku yaşadı. Çocukların paniği üzerine site sakinleri polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, bavulun içerisinde ceset olduğunu tespit etti ve olayla ilgili soruşturma başladı. Bavulun içindeki cesedin 39 yaşındaki bir kadına ait olduğu ortaya çıktı. Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından kadının çevresi de ifade verdi.

Rusya'da dehşet: Başını kesip cesedi bavula koydu çocuklar fark ettiKatilin cesedi taşıdığı anlar

AŞKINA KARŞILIK BULAMADI ÖLDÜRDÜ!

Güvenlik kameraları sayesinde katil zanlısının kimliği tespit edildi. Zanlının öldürdüğü kadına platonik olarak aşık olduğu önce darp edip ardından da bıçakla öldürdüğü daha sonra ise kadının başını kesip, bavula koyarak boş araziye taşıdığı ortaya çıktı.

Cesedin bavulla taşındığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 42 yaşındaki katil zanlısının suçunu itiraf etmesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderildiği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...