Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Şubat 2020 11:02

Rusya’da gözaltındaki kadın elindeki bıçakla karakoldakilere saldırdı

Rusya’da bir karakolda ifade veren kadın, eline aldığı bıçakla karakoldakilere saldırınca büyük korku yaşandı.

Rusya’da gözaltındaki kadın elindeki bıçakla karakoldakilere saldırdı
rusya,gözaltı,bıçaklı saldırı

Rusya’nın başkenti Moskova’da sokakta saldırgan tutumları nedeniyle gözaltına alınıp karakola götürülen bir kadın, karakol odasında ifade verirken bir anda odada gördüğü bıçağı eline aldı.

Eline bıçağı aldıktan sonra koridora çıkan kadın, karakoldakilere büyük korku yaşattı. 2 polisin de bulunduğu koridordaki kişiler başka bir odaya girip kendilerini kapattı. Bıçaklı kadın, polislerin girdiği odanın önünde bekleyip kapıyı zorlayarak içeriye girmek istedi. Aşırı alkollü olduğu gözlenen kadının bir süre sonra gücü bitince, kendilerini odaya kapatan polisler kapıyı açıp yere oturan kadını tekrar gözaltına aldı.

Eli bıçaklı kadını görünce kendilerini odaya kapatan ve büyük korku yaşayan polislerin güvenlik kamerası görüntüleri Rusya’da tartışma konusu oldu. Görüntüleri izleyen ve paylaşan Ruslar, polislerin o anlarını ’utanç verici’ olarak yorumlayarak polislerin görevlerinden alınmalarını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...