Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Nisan 2022 20:59 - Güncelleme : 13 Nisan 2022 21:03

Rusya’dan ABD ve NATO’ya tehdit: Bizim için hedeftir

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sürerken Moskova yönetiminden ABD ve NATO’ya tehdit dolu mesaj geldi. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Ukrayna topraklarında silah taşıyan ABD ve NATO araçlarını "meşru askeri hedefler" olarak gördüklerini söyledi.

Rusya’dan ABD ve NATO’ya tehdit: Bizim için hedeftir

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta kriz derinleşerek büyüyor. Bütün tepkiler ve yaptırımlara karşı Ukrayna topraklarına yönelik işgalini sürdüren Moskova yönetiminden ABD ve NATO’ya tehdit dolu mesaj geldi. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov verdiği röportajda Batı ülkelerinin Ukrayna'daki eylemlerini değerlendirdi.

ABD’NİN TEMASLARI “ANLAMSIZ”

ABD'nin Ukrayna'ya silah desteği verdiğine dikkati çeken Ryabkov, bu koşullarda ABD yönetimi ile Ukrayna'daki durum konusunda kapsamlı temasların "anlamsız" olduğunu belirtti.

“ASKERİ HEDEF OLARAK GÖRÜYORUZ”

Ryabkov şunları kaydetti:

"Aynı zamanda, Amerikalılara ve diğer Batılılara, operasyonumuzu yavaşlatma, Rus askeri birliklerine ve Donetsk ve Luhansk halk cumhuriyetlerinin oluşturulması sürecine zarar verme yönündeki girişimlerin engelleneceğini anlatmaya çalışıyoruz. Onları, Ukrayna topraklarında hareket eden silahlı ABD-NATO araçlarının meşru askeri hedefler olarak görüldüğü konusunda uyarıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...