Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2016 13:48

Rusya'dan Erdoğan'a yanıt!

Rusya Dışişleri Bakanlığından, Erdoğan'ın, 'Rusya Lazkiye'de butik devlet kurmaya çalışıyor' yönündeki iddiasına haddini aşan açıklama geldi

Rusya'dan Erdoğan'a yanıt!
rusya, türkiye, putine, erdoğan,

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Rusya Lazkiye'de butik devlet kurmaya çalışıyor” yönündeki iddiasını reddetti.
KÜSTAH İFADELER
Moskova'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan bir yetkili, Rusya'nın, Suriye'nin Lazkiye kentinde “butik bir devlet” kurmayı planladığına dair iddiaları “tam bir saçmalık” olarak niteledi.
"Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları çok anlamsız" diyen Rus yetkili, "Belli ki Türkiye, Rusya ile olan ilişkilerindeki gerilimi kullanıp Suriye'nin işlerine karıştığı şüphelerini kendi üzerinden çekmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.
"SURİYE DEMOKRATİK, LAİK BİR ÜLKE OLMALI"
Rus yetkili, "Rusya uzun yıllardır Suriye'nin egemen, demokratik, laik ve toprak bütünlüğü korunmuş bir ülke olması gerektiğini söylüyor" diye de ekledi.
Kaynak:rudaw

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...