Tgrt Haber
01 Temmuz 2016 19:15

Rusya'yı kızdıracak açıklama

Litvanya Cumhurbaşkanı Grybauskaite, AB'nin Rusya'ya uyguladığı ekonomik yaptırımların süresini uzatma kararına ilişkin, "Rusya'ya yönelik herhangi bir hoşgörü, Avrupa'da güvenlik riskini artırır." ifadesini kullandı.

Rusya'yı kızdıracak açıklama
rusya, litvanya, cumhurbaşkanı,

Litvanya Cumhurbaşkanı Dalia Grybauskaite, Avrupa Birliği'nin (AB) Rusya'ya uyguladığı ekonomik yaptırımların süresini uzatma kararına ilişkin, "Rusya'ya yönelik herhangi bir hoşgörü, Avrupa'da güvenlik riskini artırır." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Grybauskaite, Rusya'ya yönelik yaptırımların süresinin uzatılmasını iyi karşıladığını bildirdi.

AB'nin, Minsk Anlaşması'nı uygulamayan Rusya'ya karşı sağlam ve tutarlı pozisyon sergilediğini kaydeden Grybauskaite, "AB'nin pozisyonu çok net. Alınan karar zaten geçen salı günü AB liderleri tarafından onaylanmıştır. Rusya'ya yönelik herhangi bir hoşgörü, Avrupa'da güvenlik riskini artırır ve Rus saldırgan politikasını teşvik eder." değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...