Tgrt Haber
15 Ekim 2018 17:16

S-700 tehdidi! Dünyanın hava sahasını kapatırız tek uçak kalkamaz!

Rusya Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovski, Rusya'nın S-600 ve S-700 füze sistemlerine sahip olduğunu ve gezegenin hava sahasının tamamen kapatarak tek bir uçağın bile uçmasına izin vermeyeceklerini iddia etti.

S-700 tehdidi! Dünyanın hava sahasını kapatırız tek uçak kalkamaz!
s-700,,tehdit,

Rus LPDR lideri Vladimir Jirinovski, Rusya'nın S-600 ve S-700 füze savunma sistemlerine sahip olduğunu ve gezegenin hava sahasının tamamen kapatılabileceğini iddiasında bulundu.

HER ASKERİ UÇAK VURULABİLİR... Rossiya 24 televizyonunda yayınlanan bir programda konuşan Jirinovski, "S-300 ABD'nin ilgisini çekti. Daha önce hiç alakadar olmuyorlardı, ama şimdi korkuyorlar. Çünkü ABD'nin yakın müttefiki İsrail, S-300'lerin yakınında olmasından korkuyor. Bununla sadece İsrail'inki değil, her askeri uçak vurulabilir" dedi.

'TEK BİR UÇAK KALKIŞ YAPAMAZ'... ABD'nin dünyanın en iyi hava savunma sisteminin Rusya'nın elindeki S-300'ler olmasından dolayı korktuğunu belirten Jirinovski "Bizim ayrıca S-400, S-500, S-600 ve S-700'ümüz var. Tüm gezegenin hava sahasını kapatabiliriz, tek bir uçak kalkış yapamaz" ifadesini kullandı.

TÜM SIRLARIMIZI VERME... Jirinovski'nin sözlerinden sonra programda kahkahalar ve alkışlar yükseldi. Programın sunucusu Vladimir Sovolyev de ironik bir dille Jirinovski'yi 'tüm sırları vermeme' konusunda uyardı ve "Yoksa korkunç S-1500'ü de anlatacak" dedi.

RUSYA'NIN SON DARBESİ... Jirinovski ise ‘hayal ürünü' S-700'ün şimdilik en son sistem olduğunu, bu sistemin ‘her yeri' kapsayabildiği için daha fırlatma aşamasında engelleyebileceğini ve 'Rusya'nın bu alandaki son darbesi' olacağını ileri sürdü. 

İsrail, 15 mürettebatlı İl-20 uçağının Suriye'de düşürülmesine yol açmıştı. Bunun ardından Rusya, Suriye'ye S-300 sistemleri sevkiyatı yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...