Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 10:47 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 10:57

Sahiller engerek yılanıyla doldu! Uzmanlardan uyarı geldi: Onları yalnız bırakın rahatsız etmeyin

Sıcaklıkların artmasıyla kendilerini daha da gösteren yılanlar, İngiltere sahillerini doldurdu. Zehirli engerek yılanları hakkında tatilcileri uyaran uzmanlar, ''Yılanlara yaklaşmayın, rahatsız etmeyin'' açıklamasında bulundu.

Sahiller engerek yılanıyla doldu! Uzmanlardan uyarı geldi: Onları yalnız bırakın rahatsız etmeyin
ingiltere,yılan

Yaz aylarında sıcaklıklarla beraber artış gösteren yılanlar, her sene olduğu gibi bu yıl da birçok ülkede endişelere neden oldu. İngiltere'de ise yılanlar, sahilleri doldurdu. Tatilciler ve turistlerle beraber sahillerde kol gezen engerek yılanları için uzmanlar, uyarılarda bulundu. Özellikle İngiltere'nin Güney Galler kıyılarının bazı bölgelerindeki plajlarda görülmeye başlayan engerekler için turistler uyarıldı.

Yerli halk ve turistler tarafından birçok ihbar gelince İngiltere'de bulunan Bridgend Belediyesi, Porthcawl sahillerinde özellikle Rest Bay bölgesinde yılan görüntülerinde ani bir artış olduğunu açıkladı.

''RAHATSIZ ETMEYİN!''

Bridgend Konseyi topluluklar kabinesinden meclis üyesi John Spanswick, "Dışarıdayken bir yılanla karşılaşan herkes için en iyi tavsiye, onları yalnız bırakın ve rahatsız etmeyin" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, zehirli ve ölümcül olan yılan için İngiliz sahilinde tatil yapan kişiler uyarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...