Tgrt Haber
27 May 2022 10:23 - Güncelleme : 27 May 2022 20:16

Salvador Ramos'ın annesi dua ederken görüntülendi! Dedesi "O da çocuğunu kaybetti" dedi

ABD'de bir ilkokula silahlı saldırı düzenleyen ve 19'u çocuk 21 kişiyi öldüren saldırgan Salvador Ramos’ın annesi Adriana Reyes dua ederken görüntülendi. Annesinin babası “O da çocuğunu kaybetti” dedi. 

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Fox News
Salvador Ramos'ın annesi dua ederken görüntülendi! Dedesi "O da çocuğunu kaybetti" dedi
Salvador Ramos,ABD okul saldırısı

ABD'nin Texas eyaletinde bir ilkokula silahlı saldırı düzenleyen ve 19'u çocuk 21 kişiyi öldüren saldırgan Salvador Ramos’ın annesi Adriana Reyes evlerinin balkonunda dua ederken görüldü. Anne Reyes'in babası Rolando, kızının herkes için çok üzüldüğünü söyleyerek "O da oğlunu kaybetti" dedi. Ramos, evde büyükannesini yüzünden vurduktan sonra Robb İlköğretim Okulu'na sürüp 19 çocuk ve iki yetişkini öldürdü. 

O DA OĞLUNU KAYBETTİ 

Büyükbaba Rolando, karısının bilincinin açık olduğunu ancak ameliyattan sonra konuşamadığını söyledi. San Antonio'daki Üniversite Sağlık Hastanesi, yaşlı kadının hayati tehlikesi olduğunu bildirdi. FBI ajanı, Salvador Ramos'un büyükanne ve büyükbabasının evinde arama yaptı. 


Ramos’un erkek arkadaşının annesi Maria Alvarez şunları iddia etti: “Reyes, annesiyle San Antonio'ya gitti. Ancak anne oğlunun öfkesine dayanamayıp Uvalde'ye döndü. Annesi, ‘Oğlumun nerede olduğunu bilmiyorum, oğlumun bunu yapacağına inanmıyorum, annemi severdi’ dedi” ifadelerini kulandı.  

SOSYAL MEDYADAN KATLİAMI PAYLAŞTI

Saldırgan genç olaydan yarım saat önce Facebook'ta "Büyükannemi vuracağım", "Büyükannemi vurdum" ve "Gideceğim" şeklinde mesajlar paylaştı. Daha önce herhangi bir suç kaydı bulunmayan Ramos'un saldırıyı neden gerçekleştirdiği araştırılıyor. 

Salvador Ramos'ın annesi dua ederken görüntülendi! Dedesi

 Okul saldırısını gerçekleştiren Salvador Ramos. 

Ramos'un büyükbabası Rolando, torununun bu düzeyde şiddet uygulayabileceğini gösterecek hiçbir emare göstermediğini söyleyerek "Bazen agresif olabilir... Gerçekten kızdıysa." dedi. 

 

Kaynak: Fox News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...