Tgrt Haber
28 May 2022 14:53 - Güncelleme : 28 May 2022 15:06

Salvador Ramos'un saldırıdan önce neden ailesini terk ettiği ortaya çıktı!

Salvador Ramos’un okul katliamı gerçekleştirmeden önce ailesini WiFi yüzünden terk ettiği ortaya çıktı. 

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Nydailynews
Salvador Ramos'un saldırıdan önce neden ailesini terk ettiği ortaya çıktı!
Salvador Ramos,Okul katliamı

ABD’nin Texas eyaletindeki bir okula saldırı düzenleyen Salvador Ramos, 19’u çocuk 21 kişinin hayatını kaybettiği olaydan önce ailesini WiFi yüzünden terk ettiği ortaya çıktı. Salvador Ramos, annesi ile arasında WiFi konusunda yaşanan tartışmadan dolayı Robb İlköğretim Okulu'ndaki katliamı gerçekleştirmeden önce yüzünden vurduğu büyükannesinin yanına taşındı. 

SİLAH ALMAK İÇİN 18. DOĞUM GÜNÜNÜ BEKLEMİŞ

Ramos'un annesi Adriana Reyes ile yaklaşık bir yıldır ilişkisi olan Juan Alvarez, 18 yaşındaki çocuğun yaklaşık iki ay önce evden ayrıldığını söyledi. 54 yaşındaki komşuları Becky Flores, o gün en az sekiz polisin eve geldiğini söyledi. Son haftalarını büyükanne ve büyükbabasıyla birlikte yaşayarak geçren Ramos, Teksas eyaletinde ilk kez yasal olarak ateşli silah satın almasına izin verilen 16 Mayıs'taki 18. doğum gününe kadar günleri sayarak geçirdi.

Salvador Ramos'un saldırıdan önce neden ailesini terk ettiği ortaya çıktı!

AİLE OLAYDAN SONRA ÖĞRENDİ 

Büyükbabası Rolando Reyes, Ramos'un herhangi bir silah satın aldığından tamamen habersiz olduğunu açıkladı. Büyükbaba acı gerçeği ancak torununun okuldaki silahlı saldırıyı düzenlemesinin ardından öğrendiklerini kaydetti. Polis, Ramos'un kamyonunu Robb İlkokulu'nun önüne vurduğunu ve ardından okul girişine koştuğunu söyledi. Binaya girdikten sonra bir sınıfa barikat kurdu ve ateş açarak 19 öğrenciyi ve iki öğretmeni öldürdü. Ramos, görevliler tarafından öldürüldü. Cinayetin nedeni henüz açıklanmadı.

Kaynak: Nydailynews
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...