Tgrt Haber
10 Ocak 2022 10:51

Sanal evren Metaverse sayesinde Paris Hilton milyonlar kazandı

Metaverse'de adası bulunan Paris Hilton, sanal evrende yılbaşı partisi verdi. Hilton, bu sayede Metaverse'den 700 bin dolar kazandı.

Sanal evren Metaverse sayesinde Paris Hilton milyonlar kazandı
sanal evren,,metaverse,,paris hilton,,parti,

Geçtiğimiz kasım ayında evlenen Paris Hilton, Maldivler'de balayı yaparken de para kazanmanın yolunu buldu. 2021 yılı boyunca üzerinde çalışmalar yapan Hilyon, sanal eğlence adası Paris World'de yılbaşı partisi düzenledi. Hilton, Metaverse sayesinde para kazanan ünlü isimlerin ilklerinden olmayı başardı. Dailymail'in muhabiri Tali Fraser, sanal partiye katıldı ve deneyimlerini kaleme aldı. 

BİRÇOK ÜNLÜ MARKANIN MAĞAZALARINDAN ALIŞVERİŞ

Muhabir Fraser, Paris Hilton'un sanal evren Metaverse'deki partisi sayesinde 700 bin dolar kazandığını belirtti. Üstelik Hilton bu parayı, balayındayken kazandı. Partiye katılım ücretsiz olsa da Gucci gibi pek çok markanın bulunduğu sanal mağazalardan sanal alışverişler gerçekleştirildi. Sanal partide helikopter, yat yolculuğu ya da Paris Hilton'un gerçek hayatta 350 bin dolar vererek yaptırdığı köpeklerinin evine, sanal köpeğini götürmenin de bedeli vardı.

Sanal evren Metaverse sayesinde Paris Hilton milyonlar kazandı

Paris Hilton, partiye dijital versiyonuyla katıldı ve sanal avatarı DJ'lik yaparak sanal misafirlerini eğlendirdi. Hilton, Paris World'ün yer aldığı oyun platformu Roblox ile yaptığı anlaşma sayesinde para kazandı.

 

Öte yandan Paris Hilton gibi sanal evrende düzenlenen etkinliklerden para kazanan bir diğer ünlü isimler Snoop Doğ, Lil Nas X ve Travis Scott'du. 

Sanal evren Metaverse sayesinde Paris Hilton milyonlar kazandı

HER ŞEY KRİPTO PARALARLA ÖDENDİ

İngiliz muhabir Tali Fraser'ın kaleme aldığı yazısında Metaverse'deki partiye dair dikkat çeken bir diğer ayrıntılar ise şu şekildeydi:

 

Katılımın ücretsiz olduğu partide avatarı giydirmek için sanal mağazalardan alışverişler yapıldı. Birçok lüks dünya markasının ürünlerinin bulunduğu sanal mağazalarda 3 dolara tişört, 14 dolara Gucci marka çanta alındı. Avatarların saçlarının yapılması ise 1 dolara mal oldu. Alınan tüm her şey ise kripto paralarla ödendi. Partiye sanal bir Bentley araçla gidildi.

Sanal evren Metaverse sayesinde Paris Hilton milyonlar kazandı

Partinin katılımcıları, birbirleriyle tanışmak için akıllı cihazlardaki klavyeleri kullandı. Paris Hilton'da aynı yöntemle tüm misafirleriyle selamlaştı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...