Tgrt Haber
02 Mart 2014 17:20

Sarai Sierra’nın kocası evlendi

Geçen yıl Türkiye’de öldürülen ABD’li kadın turist Sarai Sierra ile ilgili şaşırtan bir olay yaşandı.

Sarai Sierra’nın kocası evlendi
Sierra,cinayet

İki çocuğuyla birlikte geride bıraktığı Sierra’nın eşi, çocukluk arkadaşıyla evlendi. Eşini kaybeden üzgün koca Steven Sierra’dan gelen evlilik haberi herkesi şaşırttı. Daily News’in haberine göre üstelik Steven’ın evlendiği kişi Sarai’nin çocukluk arkadaşı… Çiftin birlikteliği 2 çocukla tek başına kalan Steven Sierra’ya, Dulce Arrayo’nun yardımcı olmasıyla başladı. Sarai ile evlendfiği aynı zamanda cenazesini uğurladığı kilisede Steven Sierra eşinin en yakın arkadaşıyla evlendi. Sarai Sierra 23 Ocak’ta Türkiye’de fotoğraf çıkmak için çıktığı gezide öldürülmüştü.
Geçtiğimiz yıl 21 Ocak’ta tek başına geldiği Türkiye’de öldürülen ABD’li Sarai Sierra’nın 2 çocukla dul kalan eşi, Sarai’in çocukluk arkadaşı Dulce Arrayo ile dünya evine girdi. İstanbul’a fotoğraf çekmek için geldikten sonra 1 hafta kendisinden haber alınamayan Sarai Sierra’nın eşi ve kayınbiraderi David Jimanez genç kadını aramak için Türkiye’ye gelmişti. Polisin yoğun araştırmaları sonunda Sarai’ın cesedi 2 Şubat 2013 günü Sarayburnu’ndaki surlarda bulmuştu. Eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Steven Sierra, aradan geçen 1 yıl sonunda Sarai’ın en yakın arkadaşlarından Dulce Arrayo ile dünya evine girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...