Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Temmuz 2019 16:28

'Sarı peruklu' tetikçiden, İsrailli iki mafya elemanına suikast

Mexico City’de bulunan bir restoranda İsrail’de yeraltı dünyası isimlerinden olduğu ifade edilen 2 kişi, sarı peruklu bir kadın tarafından öldürüldü.

'Sarı peruklu' tetikçiden, İsrailli iki mafya elemanına suikast
israil,,mafya,,meksika,,mexico city,,suikast,,hesaplaşma,,sarı peruklu kadın,

İsrail’de yeraltı dünyası isimlerinden olduğu ifade edilen 2 kişi, Mexico City’de bir restoranda sarı peruklu bir kadın tarafından öldürüldü.

'SARI PERUKLU' TETİKÇİ YAKALANDI

41 yaşındaki Alon Azulay ve 44 yaşındaki Yeshurun Sutchi dün akşam saatlerinde herkesin gözü önünde öldürüldü. Olay yerinden kaçmaya çalışan sarı peruklu bir kadın polis tarafından yakalandı. Kadın saldırgan "Suç işleme tutkum var" dese de polis, kadının rakip çeteler arasındaki savaşta "tetikçi" olarak kullanıldığına inanıyor.

'Sarı peruklu' tetikçiden, İsrailli iki mafya elemanına suikast

YERALTININ TANINMIŞ İSİMLERİYDİ

İsrail’in Meksika’da bulunan Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, öldürülen kişilerin hem İsrail'de hem de Meksika'da sabıkaları olduğu duyuruldu. İsrail medyası, öldürülenlerden Sutchi'nin yeraltı dünyasında çok tanınan bir kişi olduğunu yazdı. 

KATİLİN EN AZ ÜÇ SUÇ ORTAĞI VAR

Öte yandan, Meksika medyası kadının 33 yaşındaki Esperanza N. olduğunu yazdı. Esperanza polise verdiği ifadede bu kişileri sosyal medyada başlayan romantik ilişkisinin bozulmasından sonra öldürmeye karar verdiğini söyledi. Esperanza N. saldırının ardından peruğunu çıkarıp kıyafetlerini değiştirdikten sonra park yerine yürürken yakalandı. Polis, en az üç suç ortağı olduğu belirtilen Esperanza N.'nin uyuşturucu kaçakçılığı, silah satışı ve kara para aklama çeteleriyle bağlantısını araştırıyor. 

'Sarı peruklu' tetikçiden, İsrailli iki mafya elemanına suikast

Saldırının düzenlendiği yerde silahlı bir kişinin bir polis memurunu yaraladığı belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...