Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2015 03:46

Şaşırtan teklif, 'Erdoğan'ı 5 yıl bize verin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sınırlarımızın çok uzağından, Pakistan'dan ilginç bir davet geldi

Şaşırtan teklif, 'Erdoğan'ı 5 yıl bize verin'
cumhurbaşkanı erdoğan,

"Erdoğan'ı 5 yıllığına bize verin dünyaya hükmedelim" diyen Pakistanlılar, Türkiye'nin, İslam Dünyasının lideri olduğunu söylüyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet tarafından Türkiye'de çok sert bir şekilde eleştiriliyor. Dünya Müslümanları ise Erdoğan hakkında farklı düşünüyor. Pakistanlı aktivist Nadeem Ahmad Khan da onlardan biri. Khan Türkiye'ye ilginç bir teklif sundu. "Bize 5 yıllığına Tayyip Erdoğan'ı verebilirsiniz. Pakistan dünyada çok daha güçlü olacaktır. Sadece İslam Dünyasında değil. " dedi.

ülkehaber.com Genel Yayın Yönetmeni M. Mustafa Yıldız'a konuşan Nadeem Ahmad Khan Türkiye'nin İslam Dünyasının lideri olduğunun altını çizdi. Khan, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye bize Osmanlı'nın mirası. Siz Osmanlı torusunuz. Biz Pakistan'da sizlere hilafetin temsilcisi olarak bakıyoruz. Allah size büyük bir şans vermiş. lideriniz Recep Tayyip Erdoğan. O, sizi tekrar İslam ümmetinin lideri konumuna getirebilir."

Nadeem Ahmad Khan Türkiye'nin her  zaman güçlü konumunu koruması gerektiğini söyledi. Khan şunları söyledi: "Türkiyenin politik yönden iyi olması, Türkiyenin duruşunun iyi olması, Türkiyenin ekonomisinin iyi olması, İslam ümmetinin ekonomisinin iyi olması demektir."

Mavi Marmara gemisinde yer alan iki Pakistanlı'dan biri olan aktivist,  "Erdoğan'ı 5 yıllığına bize verin sonra biz size de bakarız" dedi.

"Malesef Pakistan'da tüm kaynaklara sahibiz. Ancak liderlik yapacak durumda değiliz... Bize 5 yıllığına Tayyip Erdoğan'ı verebilirsiniz. Pakistan dünyada çok daha güçlü olacaktır. Sadece İslam Dünyasında değil. Tüm dünyada. Herşeyimiz var... Ama dünya politikasını yönetmede zayıfız. Biz iyi bir lidere ihtiyaç duyuyoruz. O yüzden diyorum ki bize sadece 5 yıl verin. Daha sonra biz Allah'ın izniyle size de bakarız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...