Tgrt Haber
11 Eylül 2014 11:28

Satanist aile çocuğunun gözlerini oydu

2012 yılında bir ailenin, evlerinde satanist ayin yaparken yanlarında bulunan 5 yaşındaki çocuklarının gözlerini tahta kaşıkla oydukları ortaya çıktı.

Satanist aile çocuğunun gözlerini oydu
satanist aile, çocuğun gözlerini oydu, bugün, haber,

Yaklaşık 2 yıl sonra aileye verilen ceza belli oldu. Bütün aile üyeleri 30'ar yıl hapse mahkum edildi. Talihsiz çocuksa bir daha asla göremeyecek. Bugün 7 yaşında olan Fernando Caleb Alvaro Rios, annesi, büyükannesi, teyzesi ve amcaları daire şeklinde dans edip Şeytan'ın kendisini göstermesi için ayin yaparken evde onları izliyordu. Küçük çocuğa bir süre sonra gözlerini kapatması söylendi ancak o gözlerini açık tutmaya devam etti. Bunun üzerine grup çocuğu kollarından tutarken annesi tahta bir kaşıkla gözlerini çıkarttı.
Komşuların, duydukları sesler ve gürültüler üzerine kapıya dayanması ve kapı açılmayınca polise haber vermeleri sayesinde ortaya çıkan olayda, aile üyeleri tutuklanırken, çocuk da hemen hastaneye kaldırıldı. Ailenin her zaman çok dindar olduğunu belirten komşuları Joaquin Arguello, Satanist olduklarını asla düşünmediğini söyledi. Üzerinden 2 yıldan fazla bir zaman geçen olayda, mahkeme sonunda kararını verdi. Olaya karışan bütün aile üyeleri 30'ar yıl hapis cezası aldılar. Talihsiz çocuğun bakımı devlet tarafından üstlenilirken camdan yapılma takma gözleriyle yaşama tutunmaya çalışıyor ancak ne yazık ki bir daha asla görme şansı olmayacak.
(MİLİYET)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...