Tgrt Haber
23 Kasım 2021 14:26

'Savaş' kokan tıraş losyonu herkesi şaşırttı

Rus lider Vladimir Putin tarafından kurulan savunma firması, 'savaş' kokan tıraş losyonu üretti. Losyon, savaş uçağı kokpiti gibi kokuyor.

'Savaş' kokan tıraş losyonu herkesi şaşırttı
savaş,,rusya,,vladimir putin,,koku,

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kurduğu Rus savunma şirketi, savaş uçağı kokpiti gibi kokan tıraş losyonu üretti. Bu yılın başlarında Putin tarafından tanıtılan gizli jet 'Şah Mat' koku haline geldi. Losyonun piyasaya sürülmesi ise Moskova ile Batı arasındaki gerilime denk geldi.

Devletin desteklediği savunma grubu Rostec'in sözcüsü, parfümün uçağın gövdesinin, motorlarının ve kokpitinin yapımında kullanılan cam, doğal deri ve metal kokularının birleştirildiğini açıkladı.

Tıraş losyonu, sosyal medyada ise bir hayli ti'ye alındı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, alaycı yorumlarda bulundu. Twitter'da bir kişi, ''Lütfen birisi bana camın nasıl koktuğunu söylesin, kulağa çok saçma geliyor'' dedi.

'Savaş' kokan tıraş losyonu herkesi şaşırttı

Tıraş losyonunun tanıtım çalışmalarında ise siyah bir satranç tahtası kullanıldı. 'Şah mat' tıraş losyonunun tanıtım videosunda ise şu ifadeler dikkat çekti:

"Çoğunluk tereddüt ederken, dünyayı değiştiren bir avuç insan var. Çoğunluk kurallarına göre oynarken, birkaçı kuralları kendilerine uyacak şekilde yeniden yazıyor."

 

'Savaş' kokan tıraş losyonu herkesi şaşırttı

'ŞAH-MAT' UÇAĞI

2023 yılına kadar gökyüzüne çıkmasını hedeflenen 'Şah-Mat' uçağı ses hızının 1,8 katı hızında uçabilir. 3 bin kilometre menzile ve 7.400 kg taşıma kapasitesine sahip. Putin'in "yenilmez" olarak tanımladığı uçak Rusya'nın büyüyen bir cephaneliğin sadece bir parçası.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...