Tgrt Haber
03 Ocak 2014 15:30

Schumacher'in doğum gününü unutmadılar

Michael Schumacher'in çocukluğunu geçirdiği Kerpen'deki go kart pistine giden hayranları burada efsane pilotun doğum gününü kutladılar.

Schumacher'in doğum gününü unutmadılar
kerpen, Schumacher'in, doğum gününü unutmadılar,

Fransa'da kayak yaparken düşerek ağır yaralanan ve hastanedeki tedavisi devam eden eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in çocukluğunu geçirdiği Kerpen'deki go kart pistine giden hayranları burada mum yakıp, üzerine geçmiş olsun dileklerini yazdıkları tişört, şapka ve atkıları tel örgülere asarak efsane pilotun doğum gününü kutladılar. Michael Schumacher Fan Kulübü Başkanı Michael Viehmann,  Kerpen'deki "Michael Schumacher Go Kart Pisti"nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyanın birçok ülkesindeki Schumacher hayranlarından mesajlar aldıklarını ve kendisine yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.  Schumacher hayranlarının Kerpen'e gelerek doğum gününde kendisini hatırladıklarını kaydeden Viehmann,  "Schumacher'in doğum gününe bu şekilde giriyor olması çok üzücü. Aile yakınları ve sevdikleri başının ucunda doğum gününü kutluyorlar. Biz de kendisinin yanındayız" ifadesini kullandı.  
"Michael, her zaman yanındayız. En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyoruz. Doğum günün kutlu olsun" diyen Viehmann, eski Schumacher'i en kısa zamanda tekrar aralarında görmek istediklerini belirtti. Viehmann, dünyanın birçok ülkesinden Schumacher hayranlarının mesajlar yolladığını söyleyerek, "Şu an aileyi rahatsız etmemek için gelen tüm mesajları biriktiriyoruz. Umudumuz en kısa zamanda bu mesajların tümünü Schumacher'e iletebilmek" dedi. Schumacher'in doğum günü olması nedeniyle Frankfurt'tan Kerpen'e gelen Ritano Vincenzo, "Umarım Michael Schumacher bu yarışı alır. Kendisinin bu yarışı da kazanacağına inanıyorum“ dedi. Vincenzo, Schumacher'e daha nice sağlıklı mutlu yıllar dilediğini söyledi. Çocuklarıyla Schumacher'in 45. doğum gününü pistte mum yakarak kutlayan Thorsten Spornberger de "Schumacher'in doğum gününü tebrik ediyorum. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına tekrar kavuşur, ailesi ve sevenleriyle yeniden birlikte olabilir. Şu anda yatağında hiç bir şeyi işitmiyor belki ama biz iyileşmesi için dua ediyoruz“ diye konuştu. Hayranlarından Helmut Becker ise "Michael, doğum gününü kutluyorum. Ailene ve sana büyük güç ve kolaylık diliyorum. Umarım en kısa zamanda tekrar aramızda olursun" dedi. Öte yandan, Schumacher'in hayranlarının üzerine geçmiş olduk dilek ve temennilerini yazdıkları şapka, atkı ve tişörtleri söz konusu pistin çevresindeki tel örgülere astıkları görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...