Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Aralık 2015 11:41

Selanik Başkonsolosluğuna molotoflu saldırı

Yunanistan'da, Türkiye'nin Selanik Başkonsolosluğu binasının önünde görevli polislere molotofkokteylli saldırı düzenlendi.

Selanik Başkonsolosluğuna molotoflu saldırı
selanik,yunanistan,

Atatürk'ün doğduğu evin de bulunduğu başkonsolosluk binasının önündeki polis kulübesi ile yine aynı bölgedeki bir polis otobüsüne yüzleri maskeli kişiler tarafından molotofkokteyli atıldı.
AA muhabirinin başkonsolosluk yetkililerinden aldığı bilgiye göre, atılan maddelerin bir kısmı konsolosluk binasının dış duvarına isabet etti. Saldırıda yaralanan olmadığı belirtildi.
Yunan Haber Ajansı ANA-MPA, saat 03.20 sıralarında Türk Başkonsolosluğu binasının bulunduğu Agiyu Dimitriyu Caddesi'ne gelen yüzleri maskeli yaklaşık 25 kişinin, konsolosluk binasının önünde görevli polislere 15 molotofkokteyli fırlattıktan sonra kaçtığını duyurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Selanik'te Türk başkonsolosluğunun önündeki polis kulübesi, daha önce de birçok kez saldırıya uğramıştı.
Kaynak : AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...