Tgrt Haber
16 Ağustos 2022 14:22 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 14:29

Seri katil paniği! Müzayededen aldıkları eşyaların içinden çıktı

Bir depoda bulunan eşyaları satın alan bir ailenin başına gelenler şoke etti. Niyeti ucuz eşya almak olan aile eşyaların içinde çok sayıda ceset kalıntıları ile karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Daily Mail
Seri katil paniği! Müzayededen aldıkları eşyaların içinden çıktı
Seri katil,Müzayede

Yeni Zelanda’da yaşayan bir aile, kirası ödenmediği için içindeki eşyaların satıldığı bir açık artırmaya katıldı. Niyetleri ucuza alacakları bir depo dolusu eşyanın içinden kendilerine yarayacak olanları seçip kullanabilmekti.  Aile satın aldığı eşyaların ve bavulların içindeki çok sayıda ceset kalıntısı bulunca hayatlarının şokunu yaşadı.  Yeni Zelanda Polisi bavullarda insan kalıntıları bulunduğunu onayladıktan sonra soruşturma başlattı

SATIN ALDIKTAN SONRA BAKTILAR

Aile eşyaların içine  satın aldıktan sonra baktı. Alıcıların müzayededen önce içindekileri derinlemesine incelemelerine izin verilmiyor ancak aile güney Auckland'daki evlerinde satın aldıklarını incelemeye başladığındaşoke edici gerçekle karşılaştılar.  Adli müfettişler bavulun içinde kaç kurban olduğunu belirlemek için uğraşırken, polis şimdi bir seri katili arıyor.

Ailenin Shelton Honana adındaki komşusu Newshub'a verdiği demeçte, “Aile için üzülüyorum çünkü hiç ilgileri olmayan bir cinayet soruşturmasına bulaşmış oldular” dedi. Görgü tanıkları, olayın anlaşılmasının ardından evin dışında üç farklı cenaze arabası gördüğünü bildirdi.

ARAŞTIRMA SÜRÜYOR

Dedektifler, ailenin olayla ‘talihsizlik’ yaşamak dışında ilgileri olmadığını altını çizdi. Olaydan sonra üniformalı polis ve adli tıp ekipleri evi sardı ve hafta sonu Clendon Park'taki Moncrief Aventue'ye fazladan polis yerleştirildi. Yeni Zelanda Polis sözcüsü “Polisin önceliği, ölen kişinin kimliğini doğrulamaktır, böylece keşfin arkasındaki tüm koşulları belirleyebiliriz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...